Fotbäddar

Medicinskt utformade skoinlägg för liv i balans. Individanpassade efter just dina fötter. Motverkar smärta i rygg, ben och fötter samt ökar prestationsnivån. Med ett par individanpassade skoinlägg kan du även förebygga framtida problematik som ont i ryggen och ont i foten men även undvika bekymmer såsom ont i benen och ont i knät.

Dick Larsson är specialist i ortopedisk kirurgi och verksam på Klarälvskliniken i Karlstad. Han anlitas av bland andra det svenska friidrottslandslaget och Färjestad BK hockey.

För honom är Cast Medicals skoinlägg ett värdefullt hjälpmedel i olika behandlingar. Inläggen har hjälpt åtskilliga av hans patienter varav flera är idrottare på elitnivå.

Kom in till mig på Hälsa i Centrum så gör vi specialtillverkade och individanpassade skoinlägg till dig. Jag gör avgjutningen här. Du behöver inte lämna byn, utan hämtar dem sedan efter cirka två veckor här. Titta in så kan jag visa dig och berätta mer!

Företag: Har Ni personal som känner besvär efter en hel arbetsdag? Så onödigt! Ett individanpassat skoinlägg behövs för att ev få bort besvären. Ring mig så har vi ett samarbete!

Skoinlägg 1:a paret 1 925 kr

Skoinlägg extra par 1 540 kr